Design & UX

User experience, användarupplevelsen, är viktigare än någonsin tidigare. Designarbetet som förenklar och förbättrar interaktionen med en produkt eller tjänst är nu lika viktigt som produkten i sig. Dagens användare förväntar sig smarta och tydliga gränssnitt som är både logiska och intuitiva. Behov, beteenden och funktioner måste mötas i perfekt harmoni. Då digitala produkter och tjänster blir smartare och mer avancerade ökar kraven på användarupplevelsen – det är där kunden möter varumärket varje dag.

På Sigma Industry arbetar vi med just dessa utmaningar, bland annat inom fordonsindustrin där revolutionen med Autonomous Drive ställer helt nya krav. En stor mängd nya aspekter av människors behov och beteende måste tas med i beräkningen i interaktionen mellan människa och maskin. Våra konsulter levererar allt ifrån analyser av målgrupper och behov till ergonomistudier och prototyper.

Läs merkeyboard_arrow_down Läs mindrekeyboard_arrow_up
close

Hej!

Vi är Sigma Industry West. Idag kommer våra ingenjörer leverera lösningar som gör morgondagen bättre för alla.

Är du en av dom?

Jag heter Linnea Alte och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Anders Svenninghed och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Sofia Nyquist och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Björn Zandelin och är din kontaktperson när det gäller Produktionsteknik.

Jag heter Kim Stockman och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Elin Tibatt och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Moa Nilsson och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Hans Kihlström och är din kontaktperson när det gäller PLM & Industriell IT.

Jag heter Linnéa Jonsson och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Magnus Liljeqvist och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Jens Wickström och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Nicklas Nilsson och är din kontaktperson när det gäller Produktutveckling.

Jag heter Henrik Draxl och är din kontaktperson när det gäller Design & UX.

Jag heter Simon Karlsson och är din kontaktperson när det gäller Produktutveckling.

Jag heter Martin Fundin och är din kontaktperson när det gäller Produktutveckling.

Hitta kontakt