Beräkning och Simulering

Simulering och virtuell testning ersätter gårdagens prototyper, samt optimerar kvalitet, kostnad, prestanda, vikt och livslängd.

Inom beräkning och provning driver vi på utvecklingen av framtidens lösningar, där vi t.ex. ser förnybar energi som en av vår tids viktigaste utmaning. Genom modellering och simulering utvärderar vi produkters och systems fysikaliska förutsättningar, såsom hållfasthet, flöden och dynamik.

Tillsammans med vårat dotterbolag Sigma Energy & Marine levererar vi branschledande kompetens inom hela spektrumet Fordon, Subsea O&G, Förnybar energi, Processindustri och Marina applikationer, mm. Vi är stolta över att vi kan leverera expertis till globala företag genom att vara närvarande på plats men samtidigt ha en mycket väl utvecklad in-house verksamhet. Sammantaget har vi lång erfarenhet och erbjuder expertkompetens inom de ledande CAE-verktygen i branschen, såsom Abaqus, Nastran, LS-dyna, Star CCM+, Fluent, DNV GL GeniE/SESAM, mfl. Vi har många av dessa koder in-house liksom ett eget HPC cluster med +1000 cores.

Läs merkeyboard_arrow_down Läs mindrekeyboard_arrow_up
close

Hej!

Vi är Sigma Industry West. Idag kommer våra ingenjörer leverera lösningar som gör morgondagen bättre för alla.

Är du en av dom?

Jag heter Linnea Alte och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Anders Svenninghed och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Sofia Nyquist och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Björn Zandelin och är din kontaktperson när det gäller Produktionsteknik.

Jag heter Kim Stockman och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Elin Tibatt och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Moa Nilsson och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Hans Kihlström och är din kontaktperson när det gäller PLM & Industriell IT.

Jag heter Linnéa Jonsson och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Magnus Liljeqvist och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Jens Wickström och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Nicklas Nilsson och är din kontaktperson när det gäller Produktutveckling.

Jag heter Henrik Draxl och är din kontaktperson när det gäller Design & UX.

Jag heter Simon Karlsson och är din kontaktperson när det gäller Produktutveckling.

Jag heter Martin Fundin och är din kontaktperson när det gäller Produktutveckling.

Hitta kontakt