Sigma-agent på Chalmers?

Är du på ditt andra läsår, eller mer, på Maskinteknik eller Teknisk Design på Chalmers? Är du en social och utåtriktad student som vill knyta värdefulla kontakter och bredda ditt nätverk? Nu letar vi efter ambassadörer till oss, läs mer här!

Ansök nu!

Nu har du möjligheten att bli Sigma Agent för läsåret 2023/2024!

Vi söker sköna studenter som vill vara vårat ansiktet utåt på Chalmers och agera länken mellan studenterna och oss. Som Sigma Agent får du möjligheten att ta initiativ och eget ansvar, anordna events och stå med oss på mässor för att synliggöra Sigma Industry och stärka vårt varumärke. Samtidigt som du får en inblick i hur det är att arbeta som konsult för ett av Sveriges största privatägda konsultbolag.

Vem är du?

För att axla rollen som Agent tror vi att du är social och utåtriktad, du tar gärna egna initiativ och gillar att vara i händelsernas centrum. Denna roll är både en värdefull och rolig erfarenhet inför framtida examen och en förhoppningsvis fortsatt karriär på Sigma! Du kommer att få möjligheten att ta vara på ditt nätverk som du etablerat under din studietid, samt knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Du är även den som kanaliserar information in till Sigma om vad som är viktigt för er studenter.

Arbetet innefattar cirka 10h/månad, men det är upp till dig hur mycket tid du vill lägga och när. Du kommer att vara drivande i att ge förslag på givande och roliga event samt utformning på dessa. Du kommer även att vara referens vid studentrekryteringar och hjälpa till internt vid behov och intresse.

Som studentambassadör har du både chefer och konsulter på Sigma som bollplank. Du kommer även att bli inbjuden till Sigmas interna event och aktiviteter.

Har du frågor – kontakta Kim nedan. Ansök NU! 🙂

Läs merkeyboard_arrow_down Läs mindrekeyboard_arrow_up

Kim Stockman

Rekryterare
(Föräldraledig)