Group Design Leader

Har du tidigare arbetat som Group Design Leader / Konstruktionsuppdragsledare (GDL / KU) inom fordonsindustrin? Sigma Industry söker nu en ny kollega till vårt kontor på Lindholmen eller för uppdrag på plats hos kund.

Som uppdragsledare hos oss på Sigma har du ett brett ansvarsområde med uppgift att tillsammans med övriga i teamet driva och projektleda dina komponenter eller system framåt i utvecklingsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ha full koll på tidplan, kostnad, teknik & kvalitet. Arbetet utförs i en internationell miljö i nära samarbete med leverantörer, inköp, design, beredning och projektkontor. I uppdraget kommer du att ställas inför olika utmaningar varje dag och får i utbyte en fantastisk möjlighet att utvecklas och skapa nya erfarenheter!

Rollen är mycket varierande och passar dig som vill arbeta proaktivt men som samtidigt inte är rädd för att hugga i där det krävs just för stunden. För att verkligen trivas gillar du teknik & tekniska frågeställningar, projektledning och har ett stort driv framåt! Genom din sociala kompetens har du lätt för att förmedla ditt budskap, lyssna till andra och anpassa dig efter nya omständigheter.

CHECKLIST

Alla är vi någon gång nya på jobbet och kommer att få många nya erfarenheter, men innan vi arbetar tillsammans ser vi helst att du tidigare arbetat som delprojektledare, Group design leader eller motsvarande alternativt att du har en god förståelse för rollen.

  • B.Sc eller M.Sc inom Maskinteknik, Produktutveckling, Automotive etc.
  • Minst 1-2 års erfarenhet av produktutveckling
  • Meriterande med utvecklingsverktyg såsom: KDP, Kola, Teamcenter, Catia, Creo mfl

VILKA ÄR VI?

Vi tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid. Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar.
Och JA – vi har både en egen foodtruck och ett eget band!

Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål och hur man hanterar förändringar.

Vi tror att självbestämmande, delaktighet och inflytande skapar den motivation som krävs för att du ska lyckas nå dina personliga mål. Våra medarbetare har valt oss som arbetsgivare för att vi delar just denna syn på karriären, framtiden och livet i stort. Hos oss är vem du är lika viktigt som vad du gör. Ambitionen är att hitta en form som ger dig möjlighet att växa och utvecklas till något stort tillsammans med våra uppdragsgivare.

Som konsult hos oss har du möjlighet att prova på olika branscher och teknikområden, du kommer att delta i och driva projekt som ligger i teknisk framkant och utveckla produkter för en bättre morgondag. Våra kunder är världsledande produktbolag inom flera olika branscher, men majoriteten finns idag inom fordonsindustrin i Västsverige.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 380 anställda.
Vi finns även i USA och Norge.

För mer information kontakta

Julia Björkeryd,
Julia.Bjorkeryd@sigma.se

Läs merkeyboard_arrow_down Läs mindrekeyboard_arrow_up
 

Publicerad

3 juli 2024

Område

Mekanikutveckling

Plats

Göteborg

close

Hej!

Vi är Sigma Industry West. Idag kommer våra ingenjörer leverera lösningar som gör morgondagen bättre för alla.

Är du en av dom?

Jag heter Linnea Alte och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Anders Svenninghed och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Sofia Nyquist och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Björn Zandelin och är din kontaktperson när det gäller Produktionsteknik.

Jag heter Kim Stockman och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Elin Tibatt och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Moa Nilsson och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Hans Kihlström och är din kontaktperson när det gäller PLM & Industriell IT.

Jag heter Linnéa Jonsson och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Magnus Liljeqvist och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Jens Wickström och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Nicklas Nilsson och är din kontaktperson när det gäller Produktutveckling.

Jag heter Henrik Draxl och är din kontaktperson när det gäller Design & UX.

Jag heter Simon Karlsson och är din kontaktperson när det gäller Produktutveckling.

Jag heter Martin Fundin och är din kontaktperson när det gäller Produktutveckling.

Hitta kontakt