Erfaren Instrumentingenjör

Sigma Energy & Marine levererar expertis inom subsea, förnybar energi, processindustri och marina applikationer. Vi är stolta över att vi kan leverera branschledande kompetens till globala företag genom att vara närvarande på plats men samtidigt ha en mycket väl utvecklad in-house verksamhet.

Vi erbjuder en mångsidig och spännande miljö med möjlighet att både fortsätta utveckla tekniska färdigheter inom ditt huvudområde men även bredda din erfarenhet inom andra områden.

Är du en lagspelare som är nyfiken, vågar ta för dig och får att få saker att hända? Söker du ett stimulerande och utvecklande arbete med mycket kontakter i ett företag som växer både i Sverige och utomlands? Då kan du vara vår nya projektingenjör!

Som Instrumentingenjör kommer du att arbeta både självständigt och i grupp med förstudier, förprojekt och genomförande av både små och stora projekt för våra kunder.

Arbetet innefattar bland annat elkonstruktion, upphandlingar, dokumentationshantering, framtagande av underlag och kalkyler och eventuellt visst fältarbete.

Arbetet innebär ett flertal olika kontakter, både internt och externt.

För mer information kontakta

Gustaf Lager,
+46 768428007
gustaf.lager@sigma.se

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad inom området El, Automation eller liknande samt har flera års erfarenhet av arbete med instrumentering eller automation inom industrin. Du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift samt erfarenhet av att arbeta med CAD.

Meriterande:
Erfarenhet inom kraftgenerering, processindustri eller offshore.
Erfarenhet som konsult

Read morekeyboard_arrow_down Read lesskeyboard_arrow_up
 

Published

18 October 2023

Area

Electricity & Automation, Energy & Power Engineering

Location

Göteborg

close

My name is , your contact regarding

Contact find