Uppdragsledare Göteborg

TJÄNSTEN 

Drivs du av att hitta nya och kreativa lösningar på problem? Som uppdragsledare hos oss kan vi erbjuda omväxlande arbetsuppgifter inom produktutveckling. Du är delaktig i flera delar i utvecklingsprocessen, allt från idé till färdig produkt. Som uppdragsledare i Göteborgsregionen får du arbeta tillsammans med de främsta företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande och rolig som möjlig – från juniorkoordinatorer till uppdragsledare för komplexa projekt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt! 

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS 

Vi söker dig som tycker att det väldigt kul att jobba i projektform, har viljan att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete och i team med andra. Du har sannolikt en ingenjörsutbildning och ett brinnande intresse för teknik och ledarskap! Gissningsvis har du 1-8 års erfarenhet av uppdragsledning från industrin. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift. 

OM SIGMA INDUSTRY 

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. På kort tid har vi etablerat en företagskultur präglad av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element för att skapa förutsättningar att trivas och utvecklas som medarbetare. Vi ser vi våra anställda som vår största tillgång. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, industridesign, produktionssystem, simulering, el & automation, elkraft, processteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor. Sigma Industry består av bolagen Industry East North, Industry West och Industry South som tillsammans på drygt 1,5 år vuxit från 0 till över 300 anställda. 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningarna löpande. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Anne Norén, Manager, på telefon 0701-497879.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon