Projektledare Tunga Fordon

TJÄNSTEN 

Drivs du av att leda små som stora komplexa projekt? Som projektledare hos oss kan vi erbjuda omväxlande arbetsuppgifter inom produktutvecklingens alla faser. Du är delaktig i flera delar i utvecklingsprocessen, allt från idé till färdig produkt. Som projektledare i Göteborgsregionen får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk industri. Just denna tjänst vänder sig till industrin mot tunga fordon. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt! 

Vi har behov av projektledare inom följande område; Produktutveckling, Produktion, Kvalitet, Verifiering 

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS 

Vi söker dig som tycker att det väldigt kul att jobba i projektform, har viljan att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete och i team med andra. Du har sannolikt en ingenjörsutbildning och ett brinnande intresse för teknik och ledarskap! Gissningsvis har du 3-8 års erfarenhet av projektledning från industrin. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningarna löpande. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Odd Löfvendahl, Manager, på telefon 0708-407800.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon