Process Industry Leader – Sigma Energy & Marine

Sigma Energy & Marine står för ett komplett projektkontor och erbjuder en varierande och spännande vardag med möjlighet till både fördjupning inom ditt huvudområde såväl som breddning inom andra kompetensområden. Allt för att du skall få möjlighet att växa.

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på teknisk kompetens och personliga egenskaper. Du kommer att ingå i ett team av duktiga ingenjörer där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. 

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Vi söker dig som har 10-15 års erfarenhet från olika typer av processindustri, med ett väletablerat nätverk inom branschen samt multidisciplinär erfarenhet från företrädesvis raffinaderi-, process-, olja & gas- samt petrokemisk industri.

Troligen har du en ingenjörsutbildning i grunden, men trivs i och söker nu en ledande samt drivande roll.

Hos oss kommer du att vara en nyckelperson, där du etablerar ett team, leder arbetet och är vår kontakt utåt gentemot våra kunder inom processindustrin. Du kommer att arbeta i nära samarbete med ledningsgrupp, beräkning, produktion, validering och leverantörer.
Du har erfarenhet av de vanligaste programvarorna som används inom process- och raffinaderi, ex. AutoCad, CAE-Pipe, PDMS, Matlab, Mathcad etc.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är en flexibel, optimistisk, ledande tekniker som ser möjligheter och tar initiativ. Du är van vid att arbeta i projektform och trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Du är analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. God kommunikationsförmåga krävs, både på svenska och engelska.

Körkort B är ett krav.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningar löpande.
Har du frågor om tjänsten eller vill skicka din ansökan direkt via mail, kontakta Gustaf Wallerstedt.

tel. 0702 977157

Klicka här för att ansöka

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon