Piping Lead – Sigma Energy & Marine

Sigma Energy & Marine står för ett komplett projektkontor och erbjuder en varierande och spännande vardag med möjlighet till både fördjupning inom ditt huvudområde såväl som breddning inom andra kompetensområden. Allt för att du skall få möjlighet att växa i rollen som konsult.

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på teknisk kompetens och personliga egenskaper. Du kommer att ingå i ett team av duktiga ingenjörer där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. 

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Vi söker Piping Lead, med relevant ingenjörsutbildning samt minst 7 års arbetslivserfarenhet, som finner utmaningar i arbete med rör- och anläggningskonstruktioner eller montage- och projektledning inom främst energi-, process-, olja & gas-, och kemi- & petrokemi industri.
Kunskap och erfarenhet från företrädesvis raffinaderi är önskvärt. Erfarenhet av andra typer av processindustri är meriterande.

Som Piping Lead kommer du att vara en nyckelperson i teamet, där du leder, coachar och motiverar mindre erfarna kollegor samtidigt som du är ett viktigt ansikte utåt gentemot våra kunder. Du kommer att arbeta i nära samarbete med beräkning, produktion, validering och leverantörer.
Du behärskar flera av de vanligaste programvarorna som används inom process- och raffinaderi, ex. AutoCad, CAE-Pipe och PDMS.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du flexibel, drivande och tar egna initiativ. Du är van vid att arbeta i projektform och trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Du är analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. God kommunikationsförmåga krävs, både på svenska och engelska.

Körkort B är fördelaktigt

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningar löpande.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Gustaf Wallerstedt.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon