Mekanikkonstruktör till Industriföretag i Göteborg

VÅRT ERBJUDANDE

Som medarbetare hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid för att nivån ska bli så utvecklande och rolig som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Vår stora variation av kunder från flera olika branscher i kombination med personbundna utvecklingsplaner gör att du som anställd får stor möjlighet att påverka och växa inom det område just du brinner för.

Som mekanikkonstruktör hos oss kan vi erbjuda omväxlande arbetsuppgifter inom produktutveckling. Vi ser nu ett stort behov av konstruktörer till blandade kunder inom industrin, allt ifrån mindre bolag till större globala aktörer.

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS 

Vi söker dig som tycker att det kul att jobba i projektform, har viljan att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Som person är du engagerad och strävar efter att leverera ditt yttersta. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. I grunden har du ett brinnande teknikintresse och har goda kunskaper inom minst ett av de ledande CAD systemen. Du bör även ha god kännedom om olika komponenter och tillverkningsmetoder. Du är van vid att självständigt söka efter den information du behöver samt att hålla kontakt med leverantörer och tillverkare såväl inom som utanför Sveriges gränser. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i både tal som skrift.

–       Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som konstruktör

–       Högskole- eller civilingenjör inom maskin eller närliggande utbildning

–       Gärna tidigare erfarenhet från olika industrier

OM SIGMA INDUSTRY 

Vi ser oss som den nytänkande utmanaren i Göteborgsområdet. Våra uppdragsgivare uppskattar vår energi och vår höga precision. Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga och öppna klimat och företagskultur med stor delaktighet. Det är genom att ta hand om och se våra medarbetare som vår viktigaste tillgång som vi upprätthåller löftet om att leverera bestående värde till våra uppdragsgivare.

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, industridesign, produktionssystem, simulering, el & automation, elkraft, processteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor. Sigma Industry består av bolagen Industry East North, Industry West och Industry South som tillsammans på drygt 2 år vuxit från 0 till över 400 anställda.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningarna löpande. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Martin Ericson, Manager, på telefon 0708-408683.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon