Mekanikkonstruktör Göteborg

TJÄNSTEN 

Drivs du av att hitta nya och kreativa lösningar på problem? Som mekanikkonstruktör hos oss kan vi erbjuda omväxlande arbetsuppgifter inom produktutveckling. Du är delaktig i flera delar i utvecklingsprocessen, allt från idé till färdig produkt. Områden som koncept, förstudier, kravsättning, system- och detaljkonstruktion är områden som kan vara aktuella. I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom relevanta CAD/PLM-verktyg och processer. Har du tidigare erfarenhet från konsultbranschen och/eller fordonsindustrin är detta mycket meriterande. – Du skall ha minst 3 års erfarenhet av konstruktion. – Goda kunskaper i konstruktion av tunnplåt- och plastsartiklar. – Catia V5 är meriterande. – Du är högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller närliggande inriktning. – Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS 

Vi söker dig som tycker att det kul att jobba i projektform, har viljan att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete och i team med andra. Du har sannolikt en ingenjörsutbildning och ett brinnande intresse för teknik! Vi dig som har allt från ett år till mångårig erfarenhet av att konstruera. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift. 

OM SIGMA INDUSTRY 

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. På kort tid har vi etablerat en företagskultur präglad av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element för att skapa förutsättningar att trivas och utvecklas som medarbetare. Vi ser vi våra anställda som vår största tillgång. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, industridesign, produktionssystem, simulering, el & automation, elkraft, processteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor. Sigma Industry består av bolagen Industry East North, Industry West och Industry South som tillsammans på drygt 1,5 år vuxit från 0 till över 300 anställda.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningarna löpande. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Anne Norén, Manager, på telefon 0701-497879.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon