Kraftelektronikingenjör Hårdvara – Sigma Energy & Marine

Vill du arbeta med att dimensionera och utveckla hårdvara för kraftelektronik till framtidens energisystem och elektrifierade fordon? Som kraftelektronikingenjör hos oss får du möjlighet att jobba med varierande projekt mot olika branscher både på Sigma Energy & Marines kontor och på plats hos kund.

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Du har relevant ingenjörsutbildning, M.Sc. eller högre och minst 2 års arbetslivserfarenhet.

  • Som kraftelektronikingenjör kommer du att jobba med att dimensionera och utveckla hårdvara för kraftelektronik till framtidens energisystem och elektrifierade fordon.
  • Kunskap och erfarenhet inom design, simulering eller provning av kraftelektronik är ett krav.
  • Kunskap inom design och analys-verktyg för kraftelektronik är ett krav.
  • Erfarenhet från utveckling kraftelektronik för energisektorn eller fordonsindustri är meriterande.
  • Specifik produktkänndedom och erfarenhet av kraftelektronik är meriterande.
  • Kunskap om relevanta standarder och lagkrav är meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person bör du vara flexibel, drivande och kunna ta egna initiativ. Du är van vid att arbeta i projektform och trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Du är analytisk, har god kommunikationsförmåga (både på svenska och engelska) och lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på teknisk kompetens och personliga egenskaper. Du kommer att ingå i ett team med lång erfarenhet av genomförande av utvecklingsprojekt med projektledning/design/analys.

Som konsult får du möjlighet att jobba med varierande projekt mot olika branscher både på Sigmas kontor och på plats hos kund. Möjligheter finns för att forma din egen roll baserat på din erfarenhet och dina egna önskemål.

Då Sigma Energy & Marine står för ett komplett projektkontor kan vi erbjuda en varierande och spännande vardag med möjlighet till både fördjupning inom ditt huvudområde såväl som breddning inom andra kompetensområden. Allt för att du skall få möjlighet att växa i rollen som konsult.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningarna löpande. Skicka din ansökan med CV + personligt brev till Magnus Almgren: magnus.almgren@sigma.com

 

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon