Interaktionsdesign / UX inom fordon

Vill du jobba med att användarupplevelsen ska bli så bra och säker som möjligt inom fordonsindustrin?
Har du ett stort intresse för interaktionsdesign?

TJÄNSTEN 

Antalen funktioner som ska in i ett fordon blir bara fler och fler och med det blir arbetet med användarvänlighet alltmer komplex. Det gäller att ha en bra helhet och att förenkla gränssnittet i hela fordonet för att minska distraktionen så mycket som möjligt.

Arbetet sker i alla faser av projekten och kan innebära att göra konceptframtagning, wireframes, flowcharts eller digitala prototyper. 

 

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS 

Vi söker dig som tycker att det väldigt kul att jobba i projektform, har viljan att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete och i team med andra. Du har en relevant utbildning inom området t.ex. Teknisk design eller Interaktionsdesign.  Vi söker både dig som är nyexaminerad från skolan dig och som har flera års erfarenhet från att jobba med HMI/UX. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

 

OM SIGMA INDUSTRY WEST

Vi ser oss som den nytänkande utmanaren i Göteborgsområdet. Våra uppdragsgivare uppskattar vår energi och vår höga precision. Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga och öppna klimat och företagskultur med stor delaktighet. Det är genom att ta hand om och se våra medarbetare som vår viktigaste tillgång som vi upprätthåller löftet om att leverera bestående värde till våra uppdragsgivare. 

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, industridesign, produktionssystem, simulering, el & automation, elkraft, processteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor. Sigma Industry består av bolagen Industry East North, Industry West och Industry South som tillsammans på drygt 2 år vuxit från 0 till över 400 anställda. 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningar löpande. Skicka din ansökan med CV, portfolio och personligt brev direkt till Charlotta Roth, charlotta.roth@sigma.se. Kontakta gärna Charlotta om du är nyfiken och vill veta mer om rollen.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon