Ingenjör inom beredning

I rollen arbetar du med att ta emot och analyserar designförfrågningar och jämför med tidigare byggnationer, vilket innebär ett nära samarbete med både inköp, konstruktion och tekniskt säljsupport. 

TJÄNSTEN

Vi söker en ung ingenjör för beredningsuppdrag. Uppdraget innebär att ta emot, undersöka och analysera specifika designförfrågningar och jämföra med tidigare byggnationer. I rollen gör du också kostnadsberäkningar och räknar på ledtid på begärd design, samt planerar aktiviteter kopplat till förfrågan. Det här är en administrativ roll med nära samarbete och kommunikation med konstruktion, teknisk säljsupport och inköp. 

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi söker dig som har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du har sannolikt en ingenjörsutbildning och goda kunskaper i både svenska och engelska. Är du strukturerad och noggrann och tycker om ordning och reda är detta ett uppdrag för dig.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningarna löpande men vill ha din ansökan senast 2017-03-19.
Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Annika Kaborn Holmberg, Manager, på telefon 0733-369 363.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon