Elkraftingenjör System – Sigma Energy & Marine

Som elkraftingenjör hos oss får du möjlighet att jobba med varierande projekt mot olika branscher både på Sigma Energy & Marines kontor och på plats hos kund.

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Du har relevant ingenjörsutbildning, M.Sc. eller högre och minst tre års arbetslivserfarenhet.

  • Som Elkraftingenjör – system kommer du att jobba med att dimensionera och utveckla system för elkraft inom framtidens energisystem och elektrifierade fordon.
  • Kunskap och erfarenhet inom systemdesign och layout av elkraftsystem från exempelvis bil-, flyg-, eller energisektorn är ett krav.
  • Erfarenhet från utveckling kraftelektronik för energisektorn eller fordonsindustri är meriterande.
  • Kunskap och erfarenhet inom design, simulering eller provning av kraftelektronik är meriterande.   
  • Kunskap inom design eller analys-verktyg är meriterande. 
  • Specifik produktkänndedom om kraftelektronik är meriterande.
  • Kunskap om relevanta standarder och lagkrav är meriterande.

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS 

Som person bör du vara flexibel, drivande och kunna ta egna initiativ. Du är van vid att arbeta i projektform och trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Du är analytisk, har god kommunikationsförmåga (både på svenska och engelska) och lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på teknisk kompetens och personliga egenskaper. Du kommer att ingå i ett team med lång erfarenhet av genomförande av utvecklingsprojekt med projektledning/design/analys.

Som konsult får du möjlighet att jobba med varierande projekt mot olika branscher både på Sigmas Energy & Marines kontor och på plats hos kund. Möjligheter finns för att forma din egen roll baserat på din erfarenhet och dina egna önskemål.

Då Sigma Energy & Marine står för ett komplett projektkontor kan vi erbjuda en varierande och spännande vardag med möjlighet till både fördjupning inom ditt huvudområde såväl som breddning inom andra kompetensområden. Allt för att du skall få möjlighet att växa i rollen som konsult.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningarna löpande. Skicka din ansökan med CV + personligt brev till Magnus Almgren: magnus.almgren@sigma.com

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon