Egenskapsansvarig inom fordon

Vill du jobba med att användarens komfort och upplevelse i bilen ska bli så bra som möjligt?
Som egenskapsansvarig ställer du användarens krav i centrum.

TJÄNSTEN 

Som egenskapsansvarig är du experten inom ditt område. Du arbetar med att ställa användarens krav i centrum. Områdena som det då kan handla om är Fysisk ergonomi, HMI/UX och Perceived quality. Arbetsuppgifterna består av att skriva krav till projekt, arbeta med och följa upp krav, rapportera status, validering och verifiering av krav mm.

Du kommer att ha ett stort kontaktnät inom företaget med bl.a. design, produktplanering, konstruktion och andra egenskapsansvariga.

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS 

Vi söker dig som tycker att det väldigt kul att jobba i projektform, har viljan att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete och i team med andra. Du har en relevant utbildning inom området.  Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

OM SIGMA INDUSTRY WEST

Vi ser oss som den nytänkande utmanaren i Göteborgsområdet. Våra uppdragsgivare uppskattar vår energi och vår höga precision. Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga och öppna klimat och företagskultur med stor delaktighet. Det är genom att ta hand om och se våra medarbetare som vår viktigaste tillgång som vi upprätthåller löftet om att leverera bestående värde till våra uppdragsgivare.

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, industridesign, produktionssystem, simulering, el & automation, elkraft, processteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor. Sigma Industry består av bolagen Industry East North, Industry West och Industry South som tillsammans på drygt 2 år vuxit från 0 till över 400 anställda.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningarna löpande. Om du vill ha ytterligare information om rollen eller berätta mer om dig är du varmt välkommen att kontakta Henrik Draxl, henrik.draxl@sigma.se eller 073-353 40 04.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon