Delprojektledare – emissioner och lagkrav

TJÄNSTEN

Vi söker 2-4 st delprojektledare som kommer att jobba med de förberedande delarna för certifiering av fordon. Det kan handla om nya bilmodeller som kommer att släppas på marknaden såväl som lastbilar eller bussar. Som delprojektledare har du ansvaret för att en viss bilmodell med en viss konfigurering ska kunna certifieras i ett eller flera länder med avseende på emissioner. Du ser till att planera så att de tester som ska genomföras hinns med och att alla parametrar följer de aktuella lagkraven. Till din hjälp har du lagkravsanalytiker som håller stenkoll på vad som gäller för varje land och testanläggningar med kunnig personal. Du har stora möjligheter att se resultat av ditt arbete, antingen så öppnas en ny marknad upp för hela bolaget med direktkoppling till försäljningsvolymer eller så stöter man på patrull och måste söka nya vägar för att klara en certifiering. Du kommer att ingå i ett kul team som jobbar mycket bra tillsammans.

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet av fordonsindustrin eller har jobbat med någon form av lagkrav i annan bransch, gärna med emissioner eller i anslutning till motorprovning. Du är noggrann och är van att ha kontaker med många personer för att pussla ihop flera delar och vara fokuserad på att genomföra. Du är uppsökande för att få saker och ting att hända. Antagligen har du haft en koordinerande roll tidigare. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.  

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningarna löpande. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakt Thomas Gisslén, Manager, på telefon 0733-369353.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon