Beräkningsingenjör CFD – Sigma Energy & Marine

Sigma Energy & Marine står för ett komplett projektkontor och erbjuder en varierande och spännande beräkningsvardag med möjlighet till både fördjupning inom ditt huvudområde såväl som breddning inom andra kompetensområden. Allt för att du skall få möjlighet att växa i rollen som konsult.

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på teknisk kompetens och personliga egenskaper. Du kommer att ingå i ett team av Nordens ledande CFD-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. 

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Du har en relevant ingenjörsutbildning, M.Sc. eller högre och 3-5 års arbetslivserfarenhet.
Även talanger med kortare erfarenhet kan söka. 

Kunskap och erfarenhet från fluid dynamik inom marina applikationer är önskvärt. Generell erfarenhet av marin energiproduktion och/eller andra marina applikationer är meriterande. Som beräkningsingenjör inom CFD kommer du att arbeta inom fluiddynamik för att utveckla eller förbättra produkter inom marina system. Arbetet utförs vanligen i nära samarbete med Konstruktion, Produktion, Validering och Leverantörer.
Du behärskar minst ett CFD verktyg, t.ex. FLUENT, CFX eller motsvarande.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du flexibel, drivande och tar egna initiativ. Du är van vid att arbeta i projektform och trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Du är analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. God kommunikationsförmåga krävs, både på svenska och engelska.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningar löpande.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Jonas Bredberg.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon