Mekanikkonstruktör Trollhättan

TJÄNSTEN 

Drivs du av att hitta nya och kreativa lösningar på problem? Vill du jobba i Trollhättan med uppdrag inom fordonsindustrin? Som mekanikkonstruktör hos oss kan vi erbjuda omväxlande arbetsuppgifter inom produktutveckling. Du är delaktig i flera delar i utvecklingsprocessen, allt från idé till färdig produkt. Områden som koncept, förstudier, kravsättning, system- och detaljkonstruktion är områden som kan vara aktuella. 

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS 

Som person är du engagerad, prestigelös, innovativ, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra. I grunden har du ett brinnande teknikintresse. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift. Du ska inte vara rädd för att resa utanför landets gränser.

  • Minst 1 års erfarenhet av konstruktion med programvaror som t.ex. NX och Catia
  • Kunskap inom Team Center är meriterande
  • Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande
  • Du är van att självständigt söka efter den information som du behöver och att hålla kontakten med leverantörer såväl inom som utanför Sveriges gränser.
  • Universitetsexamen eller motsvarande kompetens som du fått genom yrkeserfarenhet

OM SIGMA INDUSTRY 

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. På kort tid har vi etablerat en företagskultur präglad av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element för att skapa förutsättningar att trivas och utvecklas som medarbetare. Vi ser vi våra anställda som vår största tillgång. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, industridesign, produktionssystem, simulering, el & automation, elkraft, processteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor. Sigma Industry består av bolagen Industry East North, Industry West och Industry South som tillsammans på drygt 1,5 år vuxit från 0 till över 300 anställda.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vi hanterar ansökningarna löpande. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Annika Kaborn Holmberg, Senior Manager, på telefon 0733-369 363 

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina uppgifter här nedan, så hör vi av oss inom kort.


Namn *


E-post *


Telefon